3e skiff-les

Vandaag had ik mijn derde les in de skiff. Mijn instructeur Cees en ik hadden de extra drijvers wat lager afgesteld, waardoor ik een betere balans had en het roeien hierdoor beter ging. Ik kon veel beter aan de juiste kant van de Rotte blijven. Wel is het enorm wennen, dat je zelf steeds moet omkijken om de koers te bepalen. Hierbij keek ik soms net niet ver genoeg, waardoor ik door Cees gecoacht werd. Ik roeide een stuk verder dan de vorige keer, maar ik vond het laatste stuk erg zwaar. Hier moet ik ook wat meer kijken, omdat ik onder bruggen door ga. Ook werd ik moe, waardoor het laatste stuk roeien echt op wilskracht ging.

Ik was tevreden over deze les en het ging echt een heel stuk beter dan de vorige keer. Toch mis ik de ontspanning tijdens het roeien, die ik wel ervaar in de C-boot. Ik neig ernaar om voortaan in de C boot te roeien, maar ik zal er nog eens goed over nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *