Eerste Kesimpta injectie

De vier weken na mijn vaccinaties waren voorbij en ik had een rustige week qua planning. Dinsdagavond had ik gekozen als injectiedag, omdat mijn vriend de dag erna vrij is. Ik moest drie dinsdagen achter elkaar injecteren. Op de Kesimpta Facebookgroep werd geadviseerd om voor de injecties twee paracetamoltabletten in te nemen tegen de griepverschijnselen, dus dit deed ik. Toen onze dochter sliep haalden we de injectie uit de koelkast en zette mijn vriend de injectie in mijn linker bovenbeen. De naald ging iets dieper dan ik verwacht had, maar verder ging het goed. Toen ik naar bed ging voelde ik mij goed, behalve wat gespannen doordat ik geen idee had hoe mijn lijf op de injectie zou reageren. Ik nam nog een halve Oxaxepam in om wat makkelijker in slaap te komen en sliep de hele nacht door.

De volgende ochtend voelde ik mij best wel goed. Ik ging op de fiets boodschappen doen, maar in de winkel brak het zweet mij uit. Tot zover mijn goede gevoel. Ik had een heel laag energielevel en elke handeling kostte moeite. Dat werd een dag bankhangen, maar ziek voelde ik mij gelukkig niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *