Praag dag 4

We hadden vandaag nog een aardig tijdje in de stad. We hadden geregeld dat we pas om drie uur uit hoefden te checken, dus ik wilde om twee uur in het hotel zijn om nog even te kunnen liggen, voordat de taxi ons om 15:45 uur naar het vliegveld zou brengen.

We hadden van tevoren nog geen plannen, maar we wilden nog wel terug naar het Oude Stadsplein. Onderweg stopten we nog bij de souvenirwinkels en een klein marktje. Inmiddels was de ijswinkel met glutenvrije hoorntjes ook open, dus hier moesten we om half 11 ’s morgens wel een ijsje eten. Hierna haalde de tijd ons een beetje in. Op het Oude Stadsplein even rondgekeken en nog een kerk gezocht. Vlakbij zat het Hardrock Café waar ze glutenvrije hamburgers serveren, dus na alle pasta’s kozen we nu voor een zware, minder gezonde lunch. Toen was het tijd om terug te gaan naar het hotel. Onze tassen stonden al gepakt klaar, dus we konden echt rusten.

Na het uitchecken haalden we bij de Italiaan nog een afhaalmaaltijd voor op het vliegveld. De taxichauffeur was een kwartier te vroeg, maar wij waren toch al klaar. Op het vliegveld konden we direct de bagage en de rolstoel inchecken. Het leek bij het landen zo’n klein vliegveld, dus ik dacht wel te kunnen lopen. Zulke keuzes lopen vaak minder goed af. Eerst terug naar de balie, zodat we versneld door de controle van de handbagage konden. Hierna onderweg naar de gate nog een korte pauze om bij te komen. Bij de gate hadden we nog genoeg tijd om te zitten en onze pasta te eten. We vlogen om 18:45 weer terug naar Nederland waar mijn zwager ons weer ophaalde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *