Feestje

Vandaag was het feestje van mijn vriend. Alle boodschappen hadden we in huis, dus overdag was de grootste klus het ombouwen van de woonkamer en proberen ons dochtertje op tijd in bed te hebben voor haar middagdutje. Dit laatste lukte niet, waardoor ik wel een uurtje op bed kon liggen, maar niet kon ontspannen, doordat ik steeds een mopperend dochtertje hoorde. Om half vier uit bed gegaan om mij mooi aan te kleden voor het feestje. Om kwart over vier kwamen de eerste mensen en in een uur tijd kwam iedereen binnen. Ik zat met ons dochtertje op de bank en kreeg steeds meer gezelschap van ouders met kids en zwangere vrouwen. Om half zes werd ze opgehaald door mijn ouders waar ze ook bleef logeren.

Dat kwam mooi uit, want om 18 uur werd de rijsttafel van de poelier bezorgd. Super systeem. De kar werd vanuit het busje naar binnen gereden, stekker in het stopcontact, folie van de bakken af en het buffet was klaar.

Ik heb best nog wat vrienden kunnen spreken. Natuurlijk ook een heel deel van de 40 vrienden niet, dus werd er door een aantal gezegd dat we snel een nieuwe datum moeten prikken. Om acht uur gingen de meeste weg en bleven er nog acht vrienden hangen. Om kwart over negen was dit uitgedund naar vier en besloot ik mijn bed op te zoeken. Ik was erg moe, maar in slaap vallen met luid pratende mannen beneden duurde nog erg lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *