Slechte nacht

Zaterdagavond kon ik niet in slaap komen. Ik was heel erg moe en mijn vriend was niet thuis. Ik wil dan niet met oordoppen slapen, omdat ik bang ben dat ik ons dochtertje niet hoor huilen. De wind was erg hard en zorgde voor gerammel. Toch maar mijn oordoppen in, maar de ontspanning was weg. Ik lag mij druk te maken over de vliegtijden naar Griekenland die bekend gemaakt waren en voor ons niet haalbaar zijn. De heenvlucht moet omgeboekt worden. Ook droom ik er nog steeds van om naar Afrika terug te gaan op vakantie, maar is dat wel reëel met mijn dagpatroon?

Om 22.20 uur een halve Oxazepam ingenomen en dit laten weten aan mijn vriend. Een uur later sliep ik nog niet :-(. Om 5.15 uur werd ik wakker van ons huilende dochtertje. Ze was haar knuffel kwijt. Zij viel nog een uur in slaap, maar mij lukte dit niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *