Nieuwe apotheek

Vandaag ging ik kennismaken en werken bij de Centrum apotheek in Zoetermeer. Ik was best een beetje zenuwachtig en stapte wat onzeker mijn nieuwe apotheek in. Gelukkig kende ik één collega al en zij showde mij de nieuwe apotheek en stelde me voor aan de medewerkers. Na kort bij de koffiepauze geweest te zijn, nam de apotheker mij mee om mijn kantoor en werkzaamheden te laten zien. Ik kreeg inloggegevens voor het systeem en kon aan de slag. Ik worstelde mij door een deel van de lijsten heen, waarbij ik de informatie van de lijsten vergeleek met het systeem en zonodig aanvulde. Het was alweer tijd om af te ronden. Helaas mislukte het verzamelen van de managementinformatie aan het einde, dus dit meldde ik via de app bij de apothekers. Wellicht pakken zij het in de tussentijd op en anders heb ik hier over drie weken hulp bij nodig.

Het was leuk om weer aan het werk te zijn. Vanwege corona werk ik in een aparte ruimte met eigen opdrachten, maar ik hoop vanaf de herfst ook op de werkvloer te werken, zodat ik mijn collega’s ook leer kennen. Dan wordt het werken nog leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *