Hartjesdag

Ik had Valentijnsdag omgedoopt tot hartjesdag. Dat is veel makkelijker uit te leggen aan een driejarige. Papa (mijn vriend) had vrijdag al een leuk pakketje van ons gekregen, opa en oma gisteren en vandaag komt oma ook nog. De pakketten hadden we gekocht bij de boerderijwinkel bij de kinderopvang van ons dochtertje. Ze werden aangeboden via Facebook en zagen er zo uit:

Kleine aanpassingen waren zo gemaakt. Zo kreeg papa brownie ipv kaas, opa en oma’s wijn ipv bier. Iedereen was blij verrast, zo leuk.

Zondagochtend gingen we ook nog schaatsen. Ons dochtertje liet enthousiast aan haar oma zien, dat ze alleen kon schaatsen. Mijn benen wilden echt niet meer vandaag, dus als afscheid van deze heerlijke schaatsperiode ging ik nog een laatste rondje om onze wijk schaatsen met mijn broertje. Voor de rest bleef ik op de slee zitten.

Ik was net weer thuis vanaf het ijs, toen ons diner voor vanavond bezorgd werd. Wat zag het er allemaal heerlijk uit, vooral de enorme toetjes. Voor mij hadden ze een speciaal glutenvrij bakje gemaakt. ’s Middags hadden we alvast wat van het toetje geproefd. ’s Avonds hoefden we de voor- en hoofdgerechten alleen maar op te warmen. Wat was het allemaal heerlijk en goed verzorgd door de Soete Suikerbol in Pijnacker.

Dit was het toetje voor 2 personen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *