Bruiloft

Na het vrijgezellenfeest op 22 augustus, was het vandaag tijd voor de bruiloft. Mijn vriendin had mij en haar zus gevraagd als bruidsmeisje. Ik had een mooie jurk met mijn vriend en dochtertje uitgezocht, die voldeed aan de wensen van mijn vriendin. Vanuit het pashokje bij de Peek en Cloppenburg kreeg ik na het versturen van een foto, haar goedkeuring.

De bruiloft begon om 14 uur, dus ik lag al vroeg in bed voor mijn middagdutje. Door alle spanning voor hoe de middag en avond zou verlopen, lukte het niet om te slapen. Naast de rol van bruidsmeisje in te vullen, help ik het zoontje van het bruidspaar met het brengen van de ringen en verzorg ik de tafelaankleding voor het diner.

Het was een mooie zonnige middag en alles zag er mooi uit. De ceremonie was erg mooi en werd gevolgd door de proost met de bruidstaart. Ondertussen deelde ik de knutseltasjes uit aan de kinderen, waarna we een plekje zochten in de zon om de rest van de middag door te brengen. We kregen gezelschap van een gezellig stel met kids, waarmee we de hele middag gekletst hebben. Tijdens de borrel kleedde ik in twee sessies de dinertafel aan met naamkaartjes en de bedankjes van het bruidspaar. Nu zat mijn laatste taak van vandaag erop. Alle glutenvrije eetmomenten waren goed geregeld, nadat ik zelf om glutenvrije taart gevraagd had. Met het diner zat ik naast de bruid, dus zo hoorde ik gelijk dat ze een super geslaagde dag hadden. Heerlijk dat mijn vriendin zo genoot. Na het diner hebben we nog kort gedanst met een klein groepje. Mijn energie was echt op, maar het bruidspaar ging ook bijna vertrekken, dus we besloten nog even te blijven voor het uitzwaaien. Ik heb genoten van deze bijzondere dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *