Vluchttijden vakantie bekend

Eindelijk waren de vluchttijden voor onze vakantie naar Griekenland bekend. We waren al bang voor een vroege ochtendvlucht, omdat we nu vanaf Schiphol vlogen ipv Rotterdam Airport. Onze heenvlucht zou om 5.20 uur vertrekken. We speurden samen de andere vluchten af, op zoek naar een gunstigere vliegtijd. Helaas werd dit dan het einde van de middag, waardoor we om 21.00 uur op Zakynthos zouden landen. Dat is ook geen tijd om met een 4-jarige te landen.

Ook het vertrek vanaf Eindhoven maakte niet uit. Wel konden we ook om 6.20 uur vanaf Schiphol vertrekken, dus hier hebben we de vlucht naar omgezet. We gaan nu kijken voor een hotel op Schiphol (liefst na de douane), zodat we zo lang mogelijk op bed kunnen blijven liggen. Terug vliegen we om 16.35 uur en komen we om 18.55 uur aan op Schiphol, dus dat is prima. Hopelijk kunnen we die dag wat langer in onze villa blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *