Pakjesavond

Naast de twee keer dat we nu al bij de oma’s en opa Sinterklaas in het klein gevierd hadden, was het vandaag weer een spannende dag. Sinterklaas kwam met de brandweerauto aan bij de school van ons dochtertje. Zij was erna om 12 uur uit. Gelukkig was er plek op de BSO en hoefde ze daar alleen gebracht te worden. Mijn vriend kon dit doen, zodat ik gewoon kon gaan roeien. Om 17 uur werden we bij mijn vriendin en haar gezin verwacht, dus haalden we eerst ons dochtertje op en reden we gelijk door. We gingen eerst gourmetten, wat erg lekker was. Terwijl de volwassenen de spullen van het eten opruimden werden de kinderen onrustig, want wanneer zouden de cadeautjes nu komen? Gelukkig kon de tv goede afleiding bieden tot er op de deur gebonsd werd. Vol enthousiasme werden de zakken naar binnen gesleept. Om de beurt mochten de kids een cadeautje uitdelen. Ik kreeg party plugs voor het beschermen van mijn oren tijdens festivals en een dvd van Tinkerbell. Nadat de cadeaus uitgepakt waren, dronken we nog een kopje thee, voordat we afscheid namen en thuis direct ons dochtertje op bed legden. Ik kletste nog even na met mijn vriend, maar na alle enthousiaste prikkels was het voor mij ook al vroeg bedtijd. Het was weer een geslaagde avond geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *