Hulppiet

Ons dochtertje wilde graag een keer hulppietje zijn. Dit kwam mooi uit, want ik had nog wat spontane cadeautjes voor mijn schoonmoeder nodig naast de “standaard” Nivea producten. We reden samen in de rolstoel naar het centrum van Bergschenhoek. We kwamen eerst langs het Sinterklaashuis waar we even gingen kijken. Ons dochtertje wilde een medaille kleuren, kijken bij het kruidnootjes sjoelen en zelf ook nog kruidnootjes bakken. Wat was het leuk om te doen. Toch konden we niet zo lang blijven en gingen we cadeautjes kopen. We kochten glitter-hyacintbollen bij de Plus en een hart van borstplaat bij de bakker. Thuis wilde ons dochtertje de cadeaus ook zelf inpakken, dus alles was afgerond voordat ik naar bed ging. Ons dochtertje kon niet wachten om naar oma te gaan. Daar binnen aangekomen vroeg ik oma om naar de woonkamer te gaan. Zo kon de hulppiet haar schoenen vullen en direct zeggen dat oma in haar schoen moest kijken. Natuurlijk wilde onze hulppiet ook helpen met de pakjes uitpakken. Later vond mijn vriend ook nog een zak met cadeaus in de schuur en was het feest compleet. Het was een gezellige middag en als afsluiting aten we nog met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *