Escaperoom

Ik had de meiden van de voetbal al een tijdje niet meer gezien, dus had ik besloten het initiatief te nemen voor een uitje. Dit begon met een hapje eten als idee, maar werd uiteindelijk de escaperoom The Mansion in Den Haag. We waren met zijn vijven en moesten eerst goed zoeken naar een parkeerplaats, waardoor we maar net op tijd waren. Gelukkig hadden we al meerdere escaperooms gespeeld, dus hadden we weinig uitleg nodig. We hadden een moeizame start, maar uiteindelijk waren we 10 minuten voor tijd ontsnapt.

We wilden aansluitend nog wat drinken en verder bijkletsen, maar in de buurt vonden we niet zo snel iets. We gingen met de auto naar de Grote Markt. Erg lief van de meiden, want die waren bezorgd of ik heen en terug wel zou kunnen lopen. Het werd al snel laat, waar ik soms bezorgd een appje naar mijn vriend over stuurde. We hadden namelijk hapjes besteld en die lieten heel lang op zich wachten. Dat werd nog een derde drankje en na 11 uur begaven we ons richting de auto. Ik kon heerlijk genieten van het bijkletsen, maar tegelijkertijd was ik wel een beetje bezorgd hoeveel dagen ik nodig zou hebben om bij te komen. Ik ga eigenlijk bijna nooit later dan 10 uur naar bed toe.

Van vermoeidheid kon ik maar niet in slaap komen. Ik zag het later en later worden op de wekker. Gelukkig viel ik uiteindelijk wel in slaap. Hoe morgen zou gaan, zou ik verder wel zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *