Vakantie in zicht

De week waarin we op vakantie gaan, had ik niet veel gepland om zo fit mogelijk op vakantie te gaan. Deze lege agenda zorgde er wel voor dat ik steeds spullen voor de vakantie aan het klaarleggen was, terwijl dat allemaal ook in paar uurtjes gepakt is als ik zou willen.

Ik besloot op dinsdag het sporten deze week nog over te slaan, om mijn rugpijn die wat afgezwakt was, niet de kans te geven weer terug te komen. In plaats daarvan ging ik gezellig lunchen met mijn zus om ongestoord bij te kletsen zonder onze kids.

Op woensdag was ik het inpakken van de afgelopen twee dagen zat en zocht een nieuwe bezigheid. Ik startte eindelijk met het maken van het fotoboek van het eerste levensjaar van onze dochter. De software die ik jaren gebruikt had, was weer geüpdate en ik was niet tevreden over de sjablonen. Uiteindelijk kwam ik bij Albelli uit, waar ook veel anderen hun fotoboeken maken. Het lukte mij de eerste vijf bladzijden te maken uit een hele grote selectie uit de eerste week nadat ons dochtertje geboren was.

Op donderdag kwam mijn schoonmoeder oppassen, zodat mijn vriend en ik alles in konden pakken. Hier waren we snel mee klaar, zodat we ’s middags met zijn tweeën het onkruid van de oprit tussen de tegels vandaan haalden. Dit zorgde voor wat opmerkingen van de buren, maar na het invegen van nieuw zand, zag het er weer super uit. Dit was echt een typische actie voor ons, een dag voordat we op vakantie gingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *