Musical “On your feet”

Mijn zus appte twee weken geleden of ik misschien naar On your feet wilde. Ik had er niets over gehoord, dus eerst maar eens gelezen waar hij over ging. Ik kende het verhaal van Gloria Estefan niet, dus was wel nieuwsgierig. Ik wilde alleen wel naar een middagvoorstelling, want ’s avonds is mijn energie nog te laag. Het werd zaterdag 6 januari en ik kreeg het kaartje cadeau van mijn moeder. Ik ben pas jarig op 27 januari, maar ik wist maar weinig cadeautjes te verzinnen.

Om half twee werd ik opgehaald door mijn zus en moeder en gingen we op pad. We parkeerden lekker dichtbij. De deuren van het theater waren nog dicht en zitplekken waren er nauwelijks, dus we zochten een plekje op de trap zodat ik niet zo lang hoefde te staan. Ik had ook al in de rij gestaan voor de wc.
De voorstelling was erg gaaf. Wel moest ik wat traantjes laten als Gloria na haar ongeluk in een rolstoel beland en beschrijft hoe mensen kijken naar iemand in een rolstoel. Dat was zo herkenbaar. Die blik van mensen vol met medelijden vind ik nog steeds moeilijk.

Thuisgekomen kon ik aanschuiven voor het avondeten en trakteerde onze dochter mij op een grote glimlach. Ik kon enthousiast over het uitje vertellen en het was heerlijk om er echt even helemaal uit te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *