Bril bijstellen

Ik vind mijn nieuwe bril nog niet prettig kijken. Het kijkt vanuit sommige hoeken niet helemaal scherp en ik heb last van vermoeide ogen; vooral bij mijn linker oog. Dit is eigenlijk heel gek, want mijn sterkte is gelijk gebleven. Ik ging naar de opticien en die heeft mijn bril nagekeken en de sterkte zat op de juiste manier in mijn bril. Hij heeft de stand van het glas iets veranderd in de hoop dat dit helpt. Ook zakte mijn bril steeds van mijn neus, dus ook dit werd bijgesteld. Ik ben erg benieuwd naar het effect.

’s Middags belde ik naar het tuincentrum en er was een zwarte bril gevonden. Ik was erg moe, dus kon er niet gelijk heen. Een middagdutje lukte niet. Ik bleef maar aan die bril denken, dus reed ik er toch heen. Helaas was het mijn bril niet. Ik had telefonisch waterplanten en een plant besteld, dus gelukkig was ik niet helemaal voor niets gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *