Planning 2022

Bij het maken van een plan wat ik graag wil in 2022, komt vooral mijn verlangen om te reizen en het huis (tijdelijk) te verlaten sterk naar boven. We hadden al twee vakanties geboekt (Someren en Zakynthos), maar daar voegden we de afgelopen week nog Denemarken en Scherpenzeel aan toe. Naar Scherpenzeel ga ik met mijn dochtertje en mijn ouders in de meivakantie. Mijn vriend heeft dan geen vakantie en het leek mij heerlijk om een week weg te gaan ipv opvang te regelen en mijn dochtertje steeds weg te brengen.

Dit allemaal in de eerste 8 maanden van het jaar voelt erg luxe en soms voel ik mij dan wat bezwaard. Mijn vriend praat dit gevoel altijd snel van mij af. Hij beredeneert altijd dat ik het nu allemaal nog kan en dat we door mijn MS nooit weten voor hoe lang. Hier heeft hij helemaal gelijk in, dus ga ik genieten van de voorpret en het zoeken naar uitjes voor de verschillende locaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *