Campingweekend

We hadden een tijdje geleden al afgesproken om het Pinksterweekend twee nachtjes naar mijn ouders op de camping te gaan. ’s Maandags hoorde ik dat mijn broertje en zijn gezin op zondag ook wilden komen. Ik was hierover best teleurgesteld, want door mijn slaapproblemen (die nu al twee weken aanhielden) en het drukke weekend met mijn zus, keek ik juist uit naar de rust van de camping. Hierdoor ging ik opkijken tegen de camping, maar besloot ik toch te gaan.

Samen met mijn dochtertje reed ik zaterdagochtend om 9.00 uur al weg en was ik 5 kwartier later op de camping in Putten. Hier gaan mijn ouders al jaren met Hemelvaart en Pinksteren naartoe. Er zijn ook een trampoline, schommel en zandbak. Ik moest eerst even bijkomen van het autorijden, dus mijn vader nam ons enthousiaste dochtertje onder zijn hoede. Er werd gefrisbeed, gejeu-de-bould, gesprongen op de trampoline enz. Na de lunch ging ik naar bed en wilde ons dochtertje met oma spelen. Ze leerde oma haar nieuwe kaartspel en er werd ook gekleurd. Hierna ging ze spelen met de zoon van de eigenaar van de camping die 6 jaar was. Tot we naar het pannenkoekenhuis de Huifkar gingen, speelde ze daar ook heerlijk. Bij het pannenkoekenhuis werd er nog tafelvoetbal gespeeld met opa. Weer in de caravan duurde het heel lang, voordat ons dochtertje sliep. Ze vond alle dingen interessant, maar om 20.30 uur sliep ze eindelijk. Ik ging een uurtje later naar bed. Ondanks dat ik Oxazepam ingenomen had, duurde het lang voordat ik sliep. Ik hoorde zelfs mijn moeder de caravan nog in gaan.

Na een korte nacht voelde ik mij best wel goed. Ik besloot nog een tweede dag te blijven en rond 11.15 uur was mijn broertje met zijn gezin er. Na de lunch ging ik met oordoppen in een middagdutje doen en bleef ik toen ik wakker was nog extra lang liggen. Het avondeten was gezellig met z’n allen. We zwaaiden ze uit en daarna legde ik ons dochtertje op bed. Gelukkig sliep ze dit keer wel snel. Ik kon zo gezellig nog een kopje thee drinken met mijn ouders. Om 21 uur lag ik al in bed. Ik was erg moe en had geen energie meer om te kletsen. ’s Nachts werd ik nog wakker gemaakt door een mug, maar daarna viel ik snel weer in slaap. Maandag na het ontbijt gingen we weer richting huis. Hier heb ik de rest van de dag niets meer gedaan. Mijn energie was op, maar we hadden een leuk weekend weg gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *