Elysium

Om 10 uur gaat het Elysium open en dat was ook de tijd dat wij er waren. Ook nu stond er al een aardige rij, maar gelukkig werden er vier balies bemand dus de rij vlotte goed. Ik wilde wat meer sauna’s proberen vandaag en dan maar een minuut op vijf erin. Dat is toch gelukt bij vier sauna’s. Ik had ook voor het eerst geen hand nodig om een badje uit te stappen. Lang leve mijn vernieuwde stabiliteit met staan en lopen 🙂 . Het was heerlijk en heb volop gekletst met een vriendin die mee was. Rond half drie was het gedaan met mijn energie. Op het gemak nog een drankje gedaan voordat we naar huis gingen.

Thuis aangekomen was er niets meer met mij te beginnen. Eerst flink bijkomen op de bank en zelfs eten koken was mij al te veel. Dit heeft dan direct effect op mijn humeur, want ik word dan erg chagrijnig. Ik kan op zo’n moment niet meer zien dat ik een onwijs leuke dag gehad heb, voel me dan zo leeg en daar baal ik dan weer van. Gelukkig komt de heerlijke herinnering de volgende dag weer terug, ondanks het zware gevoel in mijn benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *