Keukenhof

Ik had een aantal weken geleden al gepland om op 30 april naar de Keukenhof te gaan met mijn zus, zwager en neefje. De vooruitzichten qua weer werden steeds beter. We besloten om een beetje op tijd te vertrekken (nou ja voor mij vroeg) om 9:00 uur. Dit was maar goed ook, want het laatste stukje was al best druk. Eerst de rolstoel in elkaar gezet en gelukkig vond mijn neefje dit niet vreemd. Hij vond het wel interessant iemand op ooghoogte (vanuit de buggy) en we hebben ook stukjes hand in hand gereden 🙂

Ik was erg verrast door het grote terrein en de grote diversiteit aan tulpen. Tulpen met puntjes, met geraffelde bloembladen enz. We hebben op het gemak door het terrein gelopen/gereden en geluncht bij een patatkraam waar alleen patat verkocht werd, dus zo was glutenvrij eten ook makkelijk opgelost.

Om half één besloten we dat we het meeste wel gezien hadden en zijn we langzaam richting de uitgang gegaan. Op de terugweg binnendoor langs de mooie bloembollenvelden gereden. Op de radio hoorden we dat mensen geadviseerd werd om niet meer naar de Keukenhof te gaan vanwege de grote drukte. Gelukkig hebben wij hier geen last van gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *