International Festival Of Technology (IFOT) in Delft

Na alle berichten van gisteren bleef ik een beetje in mijn verdrietige bui hangen en was ik niet vooruit te branden. Het was maar goed dat ik ’s avonds heel graag naar het IFOT wilde waar Chef’ Special op zou treden, waardoor ik na mijn middagdutje toch in een wat betere bui kwam. Ik vond het wel onwijs spannend om naar het festival te gaan. Ik was nog niet eerder naar een festival gegaan zonder rolstoelplaatsen, dus was erg benieuwd of ik mij een beetje zou kunnen redden. Toen we aankwamen, bleek al dat ik mij voor niets zo druk gemaakt had. Ik kon gewoon via de ingang naar binnen en het was nog niet zo druk om 18:00 uur waardoor we rustig konden rondkijken bij beide podiums. We gingen eerst kijken naar het leuke optreden van Rondé op het grote podium. We zaten bij de picknicktafels en er was voldoende ruimte tussen mij en de rest van het publiek, waardoor ik een prima zicht had op het podium.

Hierna voegden twee vrienden zich bij ons. Ook dat vond ik wel spannend, omdat zij mij nog nooit in een rolstoel gezien hadden. Zij vonden dit heel normaal, dus ik werd steeds meer ontspannen. Toen naar het hoofdoptreden waarvoor wij gekomen waren: Chef’ Special. Inmiddels was het aardig druk geworden, maar we vonden weer een plaatsje bij de picknicktafels. Door de drukte kon ik nu vanuit mijn rolstoel niets zien, dus ben ik op de tafel gaan zitten, waardoor ik toch een redelijk zicht had. Hierna zijn we naar huis gegaan.

Hopelijk maak ik mij bij een volgend festival niet meer zo druk van tevoren na deze ervaring. Maar ja, dat weet je bij mij nooit zekerJ

Een gedachte over “International Festival Of Technology (IFOT) in Delft”

  1. Ik vind het heel goed dat je dit soort dingen toch doet. Ook al maak je je van te voren druk, je doet het toch maar. Je bent een kanjer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *