Vliegen

Mijn vader bracht ons met alle bagage naar Schiphol. Ff gek hoor om daar zo met z’n drietjes te staan. We konden onze bagage droppen bij TUI, maar moesten daarna weer van bagagehal 3 naar hal 1 lopen. Best een aardige wandeling met ook de controle van de handbagage erbij. Eerst maar even bijkomen van de wandeling, terwijl mijn vriend naar de babyruimte ging. We hadden van tevoren al besproken wat handig zou zijn, om mijn energie zo veel mogelijk te behouden. Na bijgekomen te zijn, gingen we op tijd naar de gate. Dat was ook weer een stuk lopen en we wilden zeker zijn van een zitplek.

Het vliegtuig had wat vertraging. Ik klapte alvast de buggy in en deed deze in de reistas, zodat we hem netjes af konden geven. De draagzak deed ik om toen het boarden begon en mijn vriend nam al onze handbagage voor zijn rekening. We mochten als tweede, maar moesten toch weer wachten. Ik ging maar even op de grond zitten, want na eventjes staan ging dat niet meer top. Dat was maar goed ook, want het duurde nog een poosje. In het vliegtuig installeerden we ons en de vlucht ging echt goed. Ons dochtertje sliep nog een klein uurtje in de draagzak. Onze bagage kwam vlot, maar het ophalen van de huurauto duurde een tijdje. Het ritje van een half uurtje naar het appartement ging vlot. De eigenaresse was zo lief wat te eten voor ons te bestellen, zodat wij ons dochtertje in bed konden leggen. Dag 1 van de vakantie lag ik pas laat op bed. Nu maar hopen dat ons dochtertje lekker slaapt, zodat ik toch een aardig nachtje kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *