Shoppen

Vandaag ging ik met mijn moeder outlet shoppen in Roermond. We waren hier jaren geleden ook geweest. Ik had van tevoren al een rolstoel gereserveerd, dus deze haalden we om 10 uur direct op. We kregen een plattegrondje en stippelden onze route voor vandaag uit. We houden grotendeels van dezelfde winkels, dus dat was makkelijk. Er was nog wel veel zomersale, maar hierbij gaat het vaak om meerdere aantallen. Ik kocht drie shirtjes, een hemdje en een bh. We begonnen honger te krijgen, maar we wisten niet zo goed wat de glutenvrije mogelijkheden waren. Daarom kochten we een patatje en besloten hierna naar huis te gaan. Het was inmiddels al half twee en al dat passen kost veel energie.

De volgende dag ging ik ook nog even met mijn vriend shoppen. Ons dochtertje hadden we bij mijn ouders op de camping gebracht. Een rolstoel had ik niet gereserveerd, dus gingen we vragen of er één beschikbaar was. Gelukkig wel, want iedereen had mij overtuigd dat ik niet zo eigenwijs moest zijn en gewoon gebruik moest maken van de rolstoel. Er zou gisteren nog een bh binnenkomen die ik graag wilde, dus die kocht ik ook weer. We waren om half 12 al klaar met shoppen en gingen het centrum van Roermond in om te lunchen.We gingen naar een gezellig plein, waar we een glutenvrij restaurant vonden. Na het eten gingen we snel naar de camping, want we hadden afgesproken om ons dochtertje om één uur op te halen. Terwijl mijn dochtertje en ik op bed lagen, pakte mijn vriend al een groot deel van onze spullen in. Aan het eind van de middag gingen we weer naar de camping om pannenkoeken te eten en gedag te zeggen. Nu zat onze vakantie er echt op en zouden we na het ontbijt direct gaan rijden. De zeven dagen zijn voorbij gevlogen, maar we hebben erg genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *