Zomergarderobe

Onze vakantie komt alweer snel dichterbij. De vorige keer had ik het shoppen met mijn moeder afgezegd, dus ik had nu een heel lijstje verzameld om de zomergarderobe van ons dochtertje compleet te maken. Dat viel nog niet mee, voor zo’n smal meisje leggings kopen. Voor de rest wel goed geslaagd met een uv-werend badpak, zonnebril en pet.

Voor mezelf wist ik niet zo goed wat ik wilde kopen. Nu ik sinds januari 8 kilo afgevallen ben, had ik wel nieuwe korte broeken nodig, maar aan de andere kant weet ik niet of deze kilo’s eraf blijven. Ik besloot mijn huidige korte broeken gewoon met een riem te dragen en kwam twee leuke jurkjes tegen. Ik was op zoek naar zwarte sneakers, maar zag leuke zwarte sandalen. Voor fleurige shirts kon ik niet slagen. Natuurlijk kocht ik wel een donkerblauw hempje. Zo had ik weer een volle shopper achter de rolstoel hangen en was het tijd voor de lunch. We gingen standaard naar Clooney voor een lekkere club sandwich. Hierna nog naar twee winkels en toen naar huis, want het was bijna half drie. In de auto voelde ik pas hoe moe ik was. Gelukkig was mijn vriend zo lief om ons dochtertje bij de opvang te halen, zodat ik tot vijf uur in bed kon blijven liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *