Fietstochtje

Ons dochtertje vindt het heerlijk om voorop op de fiets te zitten. Ze kletst de hele tijd en wijst van alles aan. Ik vind het ook fijn om buiten te zijn en haar zo dicht bij mij te hebben. Vorige week waren we met mijn vader naar het Bergse bos gefietst, waar we leuk gespeeld hebben bij Lake House Rotterdam.

Nu had ik zin in taart. Het was een half uurtje fietsen. Voor het laatste stuk had ik Google Maps even nodig. Wat een goede keus bleek het te zijn. Ons dochtertje keek haar ogen uit naar de fontein en de tram die steeds langs reed en ik genoot van een lekker stuk sinaasappeltaart. Voor thuis nam ik nog een stuk quiche mee voor de lunch en twee stukken chocoladetaart voor mijn vriend en mij. Thuis even bijkomen, maar wat een leuk tochtje was het weer.

Bij Lof der Zoetheid in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *