Bezoekje huisarts

Ik heb al sinds de zomervakantie last van mijn rug. Laatst was ik bij de osteopaat en die dacht aan mijn nieren. Hoogste tijd om dit verder uit te zoeken. Ik had om acht uur mijn urine weggebracht, maar had om 10 uur een voicemailbericht van de assistente dat mijn urine schoon was en dat het verstandig was om een afspraak te maken. Ik belde direct en kon om 15 uur nog terecht.

Eerst had ik nog een vol programma. Ik had net voor het eerst gepeuterdanst met ons dochtertje. Dit duurt een half uurtje, wat best pittig is om mee te doen. Ons dochtertje genoot, dus we besloten om dit wekelijks met haar te gaan doen. Na het dansen bracht ik ons dochtertje naar mijn schoonmoeder in Leidschendam. Op de terugweg ging ik langs Zoetermeer om bij een vriendin wat kleding te brengen en hierna naar mijn oude apotheek om mijn gebakken potjes van de workshop op te halen. Ook stopte ik bij tuincentrum de Driesprong om waterplanten te kopen. Ik lag precies op schema, want ik at mijn lunch in de auto en was om 13 uur thuis.

Ik was nog een poosje in slaap gevallen, voordat ik naar de huisarts ging. De huisarts vertelde dat niet mijn nieren de pijnklachten veroorzaakten, maar mijn onderste ribbenboog. Veel hangen kon hiervan de oorzaak zijn, maar dat doe ik nauwelijks. Ik besloot een afspraak bij de fysiotherapeut te maken voor advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *