Vernieuwde schema

Ons nieuwe schema waarbij mijn vriend van 8-11 en 13.30-16 uur werkt en mijn ouders bijspringen op maandag (hele dag), woensdag (1 uurtje) en vrijdagochtend werkt goed. Ik kom hiermee de week door, zonder uitgeput te raken. Ons dochtertje slaapt ’s middags zeker twee uur, dus dan kan ik slapen en daarna nog serie kijken.

Ik stap ’s morgens regelmatig met ons dochtertje op de fiets om naar een andere speeltuin (waar geen andere kindjes spelen) te gaan, lammetjes te kijken of ergens een tasje voor de deur te zetten met kleding. Heerlijk om buiten te zijn en zo heb ik toch nog een uitje zonder dat we mensen tegenkomen.

’s Avonds heb ik geen fut om nog iets te doen. Een theetje op de bank met wat lekkers en de serie Bodyguard op Netflix kijken. Zo zijn we weer twee weken verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *