Trampoline

Ons dochtertje vraagt bijna elke dag of de kinderopvang, Monkey Town, zwembad, dierentuin en de kinderboerderij gesloten zijn. We moeten haar steeds teleurstellen dat deze inderdaad nog gesloten zijn. Zo lastig dat we aan een 2,5 jarig meisje niet kunnen uitleggen wat er aan de hand is. Ook afstand houden begrijpt ze niet. Ons dochtertje is een beetje bang om met vreemde kindjes te spelen. Dit probeerden we voor de Corona juist te stimuleren, maar nu moeten we dit juist tegenhouden. Als er andere kindjes komen in de speeltuin die geen afstand houden, gaan we weg.

Ons dochtertje is gek op springen op een trampoline. Een vriendin heeft een trampoline in haar tuin. Ik vroeg haar of we misschien een keertje mochten komen springen. Dit mocht, want haar kinderen maken ’s morgens hun schoolwerk. Ik voelde me toch een beetje bezwaard, omdat ons dochtertje de trampoline wel aanraakt enz. We overlegden nog een keertje en besloten het te doen.

Heerlijk om ons dochtertje zo te zien genieten. Ik had een stoel erbij gezet en zat lekker in het zonnetje. Ik had zelf drinken en fruit meegenomen en zo speelden we heerlijk in mijn vriendin haar tuin. Ik kreeg zelfs nog een kopje thee op afstand aangeboden. Ook hebben we met veel plezier naar de geiten en cavia’s gekeken. Het voelde wel een beetje vreemd, maar wat hebben we ons vermaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *