Sneeuw

Eindelijk werd er weer sneeuw verwacht. Mijn vriend had het goed voorbereid en de slee en sneeuwschoenen opgezocht. Pas rond half 3 begon het te sneeuwen. Ons dochtertje zat voor het raam te kijken, maar het bleef niet liggen. Ik ging nog verder uitrusten, want ik had een slechte dag.

Rond 16 uur hoorde ik dat mijn vriend en dochtertje hun schoenen aan gingen doen. Snel ging ik ook uit bed, want deze pret wilde ik niet missen. Op de straat bleef de sneeuw nog steeds niet liggen, maar wel op de rubberen tegels bij de speeltuinen en op de auto’s. Ons dochtertje wilde graag sneeuwballen gooien, dus die maakte ik steeds voor haar. Mijn vriend was bezig met het bouwen van de sneeuwpop. Na 45 minuten ging ik naar binnen en bouwden mijn vriend en dochtertje de sneeuwpop verder in de achtertuin met de sneeuw van de deksel van de zandbak, de tuintafel en de glijbaan. Heerlijk om hen zo bezig te zien vanaf de bank. Ik pakte een muts, ogen en een wortel voor de neus van de sneeuwpop. Erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *