Herstart roeien

Eindelijk was het weer zover. Het roeien werd weer opgepakt. Sinds maart 2020 had ik maar twee keer geroeid, dus ‘echt’ geleerd had ik het nog niet. Han was mijn instructeur en ik vroeg hem of hij de komende weken mijn instructeur wilde zijn. Dit wilde hij wel en we gingen eerst op het roeiapparaat, omdat hij eerst wilde dat mijn techniek goed was, voordat we de waterbak in gingen. Het ging best snel goed en we vervolgden de les in de waterbak. Hierin is het roeien best zwaar. Ik kreeg veel tips om met de juiste houding te roeien. Han gaf op een fijne manier les. Aan het einde oefenden we nog op het draaien van een kwartslag van de riemen, maar dat vond ik best ingewikkeld. Han was erg tevreden over mijn voortgang en volgende week gaan we buiten roeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *