Kerstcircus Ahoy

Na drie kerstdiners deze week, was het vandaag tijd voor iets heel anders. Ik had via Groupon kaartjes gekocht voor het kerstcircus in Ahoy. Ik was daar voor het laatst met mijn ouders geweest toen ik nog een tiener was. Mijn dochtertje en ik haalden mijn moeder op, die ook gezellig meeging. We gingen met de randstadrail en stapten uit bij halte Zuidplein. Hiervandaan was het een klein stukje lopen. Bij de ingang verliep alles vlot en konden we onze plaatsen opzoeken op de tribune. We zaten op de 10e rij en konden alles hiervandaan goed zien. We genoten van de verschillende optredens en zeker de clown was een groot succes. Ons dochtertje kwam al snel op schoot zitten om het beter te kunnen zien en sommige acts vond ze spannend. Tijdens de Magic-act ging ik alvast naar de wc en popcorn kopen. Zo hoefden we tijdens de pauze niet in de lange rijen te staan en alleen nog maar drinken te halen.

Het tweede deel van de voorstelling vloog voorbij. Ons dochtertje had erg genoten en vertelde gelijk dat ze volgend jaar weer wil. Een prima idee, want mijn moeder en ik vonden het ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *