Hoop

Na een tegenvaller komt vaak weer een periode van hoop. Voor mij geldt dat op het gebied van werk. Van de week afgewezen voor een functie, gevolgd door het bericht dat de no-riskpolis voor mensen met een arbeidsbeperking i.p.v. voor 5 jaar nu voor onbepaalde tijd geldig is. Dit is de link naar het artikel: http://www.uwv.nl/overuwv/pers/nieuwsberichten/2016/sneller-arbeidsbeperkt-personeel-vinden-en-zonder-risico-aannemen.aspx
Dat maakt het vinden van werk misschien iets makkelijker nadat ik rond mei 2017 gekeurd ben door het UWV. Hoe belangrijk werk voor mij is verschilt heel erg per dag. Wat ik zeker wel geleerd heb, is dat het helpt in mijzelf nuttig voelen, maar dat het niet teveel ten koste mag gaan van dagelijkse dingen thuis en leuke dingen met mijn vriend, vrienden en familie.

Ook nog druk geoefend met lopen deze week. Woensdag heb ik samen met een vriendin druk kletsend zomaar 2,5 km door mijn dorp gelopen. Donderdag wel spierpijn gehad in mijn kuiten, maar vrijdag toch ook weer gewandeld. Dit keer met dezelfde vriendin een rondje van 2,4km door het Bergse bos. Voor de zekerheid hadden we de rolstoel ook meegenomen, maar deze heb ik helemaal niet gebruikt. Tussendoor wel even gepauzeerd bij het hondenstrandje op een bankje. Op naar de 3km!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *