Vrienden van Amstel

Een jaar geleden hadden mijn vriend en ik al kaartjes gekocht om naar dit concert te gaan. We hadden altijd staanplaatsen, maar deze kaarten moesten we vorig jaar verkopen, omdat ik dat niet meer zo lang kan staan. Voor de zekerheid hadden we nu zitplaatsen gekocht en dat was maar goed ook, want een staand concert is voor mij nog steeds geen optie. We gingen met de metro, zodat mijn vriend gewoon zijn biertje kon drinken. We waren mooi op tijd en hoefden maar even te wachten voordat de show begon.

We zaten op de eerste rij en we hadden mooi zicht hoe de Golden Earring de show begon. De Golden Earring werd opgevolgd door Bløf en zo kwamen er deze avond veel bekende artiesten langs zoals Typhoon, Broederliefde, Common Linnets, Douwe Bob, Jeroen van Koningsbrugge, Marco Borsato, Racoon, Rowwen Hèze en natuurlijk ook de gastheren Nick en Simon. We hebben heerlijk genoten en af en toe nog gedanst met hulp van mijn vriend waaraan ik mij aan vast kon houden. We waren net voor het einde weg gegaan om de laatste metro te halen en de ergste drukte voor te zijn. Het laatste stukje heb ik naar huis gereden en thuis moe, maar zeer voldaan in slaap gevallen.

2 gedachten over “Vrienden van Amstel”

  1. Wat fijn voor jullie dat je zulke dingen nu weer kan doen. Daisy heeft vorig jaar daar achter de bar gestaan. Het schijnr echt een feestje te zijn. Liefs olga

  2. Herken dat wel, staan is geen optie meer. Laatst waren we naar “Her Majesty”, hollandse band die het werk van Crosby Stills Nash and Young brengen. Kleine zaal en geen zitplaatsen. Nou ja, er was tenslotte één zitplaats. Barkruk gepakt en die ergens tegen een muur gezet. Ik had dus de enige zitplaats. Leuke avond maar blaf af, je merkt toch dat je behoorlijk inlevert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *