Musical Lion King


Na mijn drie uurtjes werken direct naar bed, want ik had een drukke en gezellige avond voor de boeg met uit eten bij Mezze met 9 meiden, gevolgd door de Lion King. Ik was erg benieuwd of er veel veranderd was in vergelijking met ongeveer 10 jaar geleden. Het eten was erg gezellig. Ik mocht bijna alles van het buffet eten, behalve het brood en de rijst (hier zat vermicelli doorheen). Voor een toetje hadden we geen tijd meer, want de voorstelling begon al om acht uur. Het begon weer mooi met de -voor mij welbekende- aap met de stok. Ik begon al wel snel te geeuwen, waardoor ik merkte dat de dag eigenlijk al te druk geweest was. Gelukkig had ik hier al rekening mee gehouden en voor de volgende dag weinig plannen gemaakt. De voorstelling duurde tot kwart voor elf met een korte pauze, waarin we een drankje namen en onze indrukken uitwisselden. Ik werd netjes thuis afgeleverd en lag met een smile in bed na te genieten van een heerlijke avond.

Een gedachte over “Musical Lion King”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *