Schoonmaker ziek

Het gebeurt eigenlijk nooit dat onze schoonmaker ziek is, maar precies nu mijn vriend 6 dagen in Ierland was, kreeg ik een belletje dat hij helaas niet kon komen. Over twee weken zouden we hem weer zien. Ik had alles al netjes opgeruimd, maar alles kon wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Ik maakte het plan om elke dag een beetje te doen. Vrijdag een was doen en de slaapkamer schoonmaken, zaterdag een was en de badkamer deels doen en dan zondag de trap en gang stofzuigen en dan volgende week met de woonkamer aan de gang. Het lukte allemaal wel, maar het viel wel tegen. Na elke activiteit moest ik even bijkomen. Ben benieuwd hoe andere mensen met vermoeidheidsklachten dit invullen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *