Lefkas

Gelukkig was het maar drie uur vliegen en hadden we onze bagage, de rolstoel en de huurauto zo opgehaald. Onderweg nog gestopt bij de supermarkt voor de eerste basis boodschappen. Uitgeput van de lange dag snel het grootste deel van de tassen uitgepakt en in bed gekropen.

Heerlijk een dagje niets te hoeven en gelukkig geen last van de punctie. Natuurlijk bleven de zorgen om de uitslag en praatten we er af en toe over, maar het lukte ook wel om het los te laten en van de omgeving en het mooie weer te genieten. Wel kwam er een hoop vermoeidheid uit, waardoor ik best veel geslapen heb.

We bezochten tijdens de vakantie verschillende strandjes en dorpjes, kookten af en toe zelf en gingen dan weer buiten de deur eten. We leefden op een rustig tempo. Ik ging na het uitgebreide ontbijt, dat geserveerd werd, of na de lunch altijd nog even een dutje doen.

De rolstoel hebben we de hele vakantie niet gebruikt. Een stoep als in Nederland kennen ze op dit eiland niet, dus voor elk winkeltje moest je een flinke drempel op en dat lukt lastig met mijn e-fix rolstoel. De dorpjes waren gelukkig zo klein dat we er vaak binnen 30 minuten al doorheen gelopen waren en anders deden we een drankje op het terras. Dit zorgde er wel voor dat ik steeds spierpijn had van het lopen en in de tussentijd slecht herstelde, maar dit had geen invloed om mijn vakantieplezier.

We hebben een super tijd gehad, ondanks de zorgen om de uitslag van de vruchtwaterpunctie in ons achterhoofd.

Een gedachte over “Lefkas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *