Uitslag vruchtwaterpunctie

Weer thuis besloot ik maandag direct het Erasmus te bellen om te vragen wanneer de uitslag van de vruchtwaterpunctie nu verwacht werd. Na een korte discussie met de secretaresse ging zij navraag doen bij mijn behandelend arts. Die had in het systeem gekeken en de uitslagen waren al binnen. Alles was goed. Er waren geen DNA-afwijkingen, geen taaislijmziekte en geen infecties aangetroffen in onze monsters. Wat een ontzettende opluchting. Mijn vriend en ik hadden alle mogelijke scenario’s doorgenomen, maar nu hoeven we helemaal geen keuze te maken. Wel hebben we op 2 augustus weer een vervolgecho in het Erasmus om te kijken, of de afwijkingen aan het maagje en darmen nog zichtbaar zijn, of dat ons meisje er in de komende 10 weken overheen groeit. Gelijk onze moeders gebeld en de rest van alle bezorgde mensen om ons heen via WhatsApp geïnformeerd. Wat kregen we weer een hoop lieve reacties terug. Nu gaan we weer verder met het genieten van mijn zwangerschap.

2 gedachten over “Uitslag vruchtwaterpunctie”

  1. Wat een roerige tijden hebben jullie achter de rug zeg. Goed om te lezen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben. Nu weer met goede moed verder. Heel veel suc6 🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *