Eindgesprek re-integratie werk

Vanmorgen had ik om 11 uur mijn gesprek met mijn leidinggevende en één van de directieleden over hoe mijn toekomst eruit zou komen te zien. De afgelopen maanden hebben ze steeds verschillende signalen afgegeven. Aan de ene kant willen ze mij graag houden, vanwege mijn uitgebreide kennis en aan de andere kant vonden ze een 6-urig contract te weinig uren. Vol spanning ging ik het gesprek in. Dit was eigenlijk nergens voor nodig geweest, want ze zijn erg tevreden over de werkzaamheden die ik in die 6 uur uitvoer. Daarom gaan ze mij een contract aanbieden voor 6 uur per week met een aangepaste functie-omschrijving en ook een aangepast salaris passende bij de cao.

Binnen twee weken ontvang ik het aanbod en in de tussentijd is het nadenken al begonnen.

Een gedachte over “Eindgesprek re-integratie werk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *