32 weken echo

De afgelopen twee nachten had ik erg kort geslapen. De echo waarbij ze zouden kijken of ons meisje over de afwijkingen van de 20 weken echo heen gegroeid was, kwam steeds dichterbij. Om 9.15 uur hadden we de afspraak, dus vroeg richting het ziekenhuis. Normaal gesproken kom ik zo vroeg ’s morgens nauwelijks mijn bed uit, maar ik was al vanaf vier uur wakker en flink gespannen.

Gelukkig hoefden we niet zo lang te wachten en kregen we al snel te horen dat van de afwijkingen van de darmen niets te zien was. De maag zag er ook goed uit, alleen deze wilde de gynaecoloog aan het einde van de echo nog een keer bekijken. Naast de afwijkingen keken ze ons meisje helemaal na. Wij begonnen steeds meer van de echo te genieten. Een gynaecoloog in opleiding moest het maken van een echo van het hart nog extra leren, dus nadat de gynaecoloog het hart had nagekeken en verteld had dat ook dat helemaal in orde was, mocht de gynaecoloog in opleiding het overnemen. Ons meisje maakte het haar af en toe flink lastig door te schoppen en weg te draaien. Ook de laatste check van het maagje was goed, dus van alle drie de punten was niets meer te zien 🙂

Helemaal gelukkig liepen we de spreekkamer uit. Dit mooie nieuws moest gedeeld en gevierd worden.

2 gedachten over “32 weken echo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *