Dingen combineren

Zoals jullie vaak lezen, ben ik erg goed in dingen combineren. Ik wil vaak nog even iets. Zo ook nu voor mijn werkdag begon. Onze kleine parasol is op mysterieuze wijze verdwenen, dus wilde nog wel zo’n goedkope om mee te nemen naar het zwembad/strand. Hierna drie uur werken en daarna nog gauw de laatste boodschappen gehaald voor de bbq.

Thuis waren mijn vriend en schoonmoeder. We waren gisteren al voor een houten hek op pad geweest, maar twijfelden nog. We hadden alleen al een afspraak staan om het hek te plaatsen, dus er was wel haast bij om alles op tijd in huis te hebben. We besloten nog even te gaan kijken bij de houthandel. Daar was ik nog even aan het twijfelen, maar uiteindelijk kochten we drie hekken. We waren precies nog op tijd, zodat het met de bestelling mee kon.

We hadden van tevoren wel afgesproken dat ik tijdens de bbq zoveel mogelijk zou blijven zitten en dat mijn vriend ons dochtertje op bed zou leggen, zodat ik de rest van de avond een beetje bij kon komen. Hoe moeilijk ik het ook vind om niets te doen, het ging me best goed af doordat ik zo moe was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *