Brüggen

We waren al heerlijk vroeg in ons huisje voor de komende zes nachten. Het zag er nog heel nieuw uit en was van alles voorzien. We pakten gelijk alle spullen uit om zo voor de lunch al klaar te zijn, zodat ik daarna naar bed kon. We deelden voor het eerst een slaapkamer met zijn drietjes. We waren erg laat met boeken en dit huisje lag op nog geen 10 minuten bij mijn ouders vandaan op de camping. Niet dat we daar hele dagen naar toe wilden gaan, maar gewoon voor af en toe.

Tijdens ons dutje ging mijn vriend boodschappen doen. Super dat hij daar nog energie voor had, terwijl mijn dochtertje en ik lekker sliepen. ’s Avonds gingen we eten bij “Aan de Grens” aan de overkant van de camping. Ons dochtertje vermaakte het hele terras, terwijl wij lekker aten.

’s Nachts was ik erg onrustig en misselijk. De volgende ochtend gooide ik alles in een paar etappes boven de wc eruit. Ik bleef nog lang misselijk en pas na mijn middagdutje begon ik op te knappen en wilde ik weer wat drinken. Het bleef bij wat droge crackers en kale spaghetti, maar ik was allang blij dat ik weer wat binnen hield.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *