Voorbereiding mini vakantie

Donderdag vertrekken wij voor 6 nachtjes naar Brüggen. Voor 1 week nemen wij bijna net zoveel mee als voor twee weken lijkt het wel.

Ik had dinsdag voor het werk nog wat laatste boodschappen gedaan. Mijn apotheker had me niet verwacht, dus ik kon nog wat achterstallig werk doen en wat eerder naar huis. Dat was superfijn, want toen ik onderweg was naar het werk, had ik spijt dat ik geen vrij genomen had. Na gerust te hebben, pakten mijn vriend en ik alles al grotendeels in. Dit was eigenlijk zo gebeurd en het gaf mij veel rust, dat alles al klaarstond

Ik ging ’s avonds samen met mijn zus naar de vroege film Mama Mia Here we go again. Hij was heel erg leuk en om half tien was ik weer thuis. Normaal zou ik dit niet zo plannen, maar ons dochtertje was logeren, dus ik kon uitslapen.

Op woensdag ging ik nog even naar dorp en kwam daar mijn broertje, schoonzus en nichtje tegen. Die had ik al een tijdje niet gezien, dus we stonden gezellig te kletsen. Mijn vriend was in de tussentijd ons dochtertje ophalen en vroeg zich al af waar ik bleef. Verder verliep vandaag heel soepel en ging ik op tijd naar bed. Altijd weer spannend om op vakantie te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *