Start Aubagio

Vanmorgen werden mijn medicijnen bezorgd door de Alcura apotheek. Zij verstrekken landelijk aan alle patiënten Aubagio en bieden hierbij ook begeleiding van een verpleegkundige.

Ik was ’s morgens weer aan het werk in de apotheek. Ik kon wat achterstallig werk inhalen, dus dat voelde erg goed. Wel was ik enorm moe, maar doordat werken in combinatie met autorijden vaak toch een heftige inspanning van voor mij is, kon ik ’s middags toch niet in slaap komen. Volgens mij heb ik dan nog te veel last van adrenaline.

We hadden besloten dat het avondeten mijn medicatie-moment zou worden. Het innemen ging samen met verdriet, dat ik toch weer medicatie moest gebruiken en spanning of ik last zou krijgen van bijwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *