Sinterklaas

Zaterdagmiddag besloten wij spontaan om de sinterklaascadeautjes bij mijn ouders langs te brengen. Ook zij hadden wat cadeaus gekocht wat zorgde voor een gezellig uurtje. Ons dochtertje speelde gelijk met de bus van Little People.

Dinsdag gingen we avondeten bij mijn schoonmoeder. Ons dochtertje was daar al sinds de ochtend en wij kwamen om half vijf. Mijn schoonmoeder had flink uitgepakt en ook nog gedichten gemaakt. Gelukkig hadden wij ook twee cadeautjes voor haar gekocht. Mijn vriend en ik hadden stiekem ook nog wat cadeaus voor elkaar toegevoegd. Meestal ben ik te ongeduldig om cadeaus te bewaren, maar dit keer was het gelukt. Met een shoppertas vol cadeaus gingen we op tijd naar huis. Ons dochtertje was moe en ik ook. Ik had ’s ochtends namelijk ook al gesport en ’s middags in Leidschendam nog even op pad geweest voor een cadeau voor mijn schoonmoeder.

Toen werd het vijf december. We hadden om vijf uur afgesproken bij onze vrienden met twee dochtertjes. Aan het eind van de ochtend was mijn zus met haar zoontje komen spelen, want onze kids spelen zo heerlijk samen. Ik geniet ervan om daar naar te kijken. Samen banjerden ze de hele woonkamer door. Ze bleven ook gezellig lunchen. Hierna stortte ik wel in en gingen zij naar huis. Mijn moeder kwam om het uurtje te overbruggen voor ons dochtertje naar bed ging en had weer een tas vol boodschappen bij zich. Zo hoefde ik daarvoor de deur niet uit.

Het was echt bijkomen in bed, maar daar had ik ruim anderhalf uur de tijd voor. We gingen eerst lekker gourmetten. Terwijl wij nog aan tafel zaten, speelden de meiden enorm leuk. Wat een plezier hadden ze met door de kamer lopen. Toen was opeens Zwarte Piet gesignaleerd en pakten we in hoog tempo onze cadeaus uit. Ons dochtertje was inmiddels flink moe, dus gingen we naar huis. Toen zij op bed was, speelden wij nog twee spelletjes Qwixx. Die had ik net voor Sinterklaas gekregen op aanraden van een vriendin. Het was erg leuk om te spelen, al moeten we onze tactiek nog wat verfijnen. Om negen uur was het ook voor mij bedtijd. Het waren hele leuke en intensieve dagen geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *