Brides4fun

Al ruim een half jaar geleden had ik een afspraak gemaakt om met vier vriendinnen naar Brides4fun te gaan. Hier kun je bruidsjurken passen voor de lol en er foto’s van (laten) maken. Ik twijfelde na mijn schub wel of het haalbaar was, maar besloot er toch voor te gaan. Ons dochtertje was de avond ervoor bij opa en oma gaan logeren, zodat ik een rustige nacht en ochtend had. Ik had mijn zus gevraagd om te rijden naar Den Haag.

We kregen eerst een korte uitleg en je kon per persoon twee jurken passen. Ik vond een hele gave en hier werd ik in geholpen door Daniëlle van Brides4fun. Hij zat als gegoten, maar wat zit zo’n lijfje strak. Nu hoefden we de jurk maar even aan, maar we konden ons niet voorstellen hoe je dit de hele dag volhoudt. We maakten een leuke serie foto’s met z’n vijven en ook apart. Toen was het tijd om de tweede jurk te kiezen. Dit was wat moeilijker, maar ik koos voor een wat ander model. Gelijk wist ik dat de vorige mij veel beter stond, maar ook met deze jurken maakten we een mooie serie foto’s. De tijd vloog voorbij en het was tijd om onze eigen kleding weer aan te doen en een keuze te maken uit de foto’s. We hadden een pakket met 20 foto’s erbij, dus maakten we met z’n allen een selectie. Super leuke foto’s zaten erbij. Wat een mooie herinnering aan een topmiddag.

Eerste jurk
Tweede jurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *