Onzeker

Een vriend die ik tijdens mijn studie heb leren kennen, vroeg mij mee uit eten. We zien hem nog regelmatig, omdat het ook een goede vriend is van mijn vriend. Juist omdat ik hem tijdens mijn studie heb leren kennen, voel ik mij onzeker en klein als ik bij hem ben. Ik doe niets meer met mijn studie en mijn vakkennis staat helemaal stil. Ik besloot dit eerlijk naar hem te appen, omdat ik er maar moeilijk over kan praten. Tijdens het appen had ik tranen in mooi ogen, zo moeilijk vond ik het om mijn gevoel uit te spreken. Ik kreeg een reeks super fijne en complimenteuze berichtjes terug. Het luchtte op om het kenbaar te maken. Nu hopen dat mijn onzekerheid ook verdwijnt ten opzichte van hem. We prikten ook gelijk een datum voor etentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *