Madrid dag 4

Vannacht werd voor de derde nacht op rij het vuilnis opgehaald in onze straat. Ik slaap echt te licht, om daar doorheen te slapen. Na het ontbijt gingen we wandelend het laatste deel van de stad bekijken. We wilden nog een foto maken van de Neptunus fontein en naar de kerk achter het Prado. Deze hadden we op dag 1 van een afstandje gezien, maar waren op een trap gestuit en toen de andere kant opgelopen naar Reterio Park met een grote omweg. Nu pas zagen wij hoe dichtbij het park eigenlijk lag. We hadden maar twee uurtjes de tijd en deze vlogen voorbij. Nog lekker een lichte lunch bij Celiose, want in de koelkast van het appartement wachtte nog een taartje op mij. Gelukkig kon ik ook nog even op bed liggen, voordat de taxi ons weer ophaalde. Ons heerlijke verblijf zat er op.

Op het vliegveld mocht ik mijn eigen rolstoel houden tot de gate, dus konden we nog even shoppen. Niks gevonden natuurlijk, maar de tijd ging wel snel voorbij. Bij de Burger King nog een frietje gehaald, omdat ik aan boord geen glutenvrij eten kan krijgen. Ik had nog een broodje en cupcake meegenomen voor een volledig diner. Aangekomen op Schiphol had ik gelijk mijn rolstoel, waardoor we weer vlot bij de auto waren. Hoe heerlijk Madrid ook was, thuiskomen was ook weer fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *