Vakantie Kreta

Op onze tweede dag in Kreta besloten we naar het strand te gaan. We waren er al lekker vroeg en huurden twee bedjes met een parasol bij beachbar Roulis. Het duurde even tot ons dochtertje in het zand ging spelen. Zo hadden we af en toe tijd om een boek te lezen. Ik was begonnen aan de serie: De zeven zussen- Lucinda Riley. Wat een heerlijke serie was dat. Tijdens de hele vakantie heb ik de eerste vier boeken van de serie gelezen. Vooral ’s avonds als ons dochtertje op bed lag, verslond ik de letters. Ik was vaak net te moe om nog een spelletje te kaarten of yathzee te spelen, maar wilde dan nog niet naar bed.

We gingen veel uit eten bij Poppy’s, maar bezochten ook Fantastico en Armos in Maroulas waar het heerlijk eten was met een fantastisch uitzicht. Mijn vriend kookte vijf van de veertien dagen, als we even wat anders wilden dan Grieks eten. Ook hebben we twee avonden eten besteld.

We gingen ook een ochtend naar het strand van Panormos en waterfietsen bij Lake Kournas. Voor de rest waren we ’s morgens bij de beachbar te vinden en gingen we rond 12 uur weer naar onze villa voor een middagdutje. ’s Middags lagen/speelden we lekker bij het zwembad en daarna op Nederlands tijd uit eten.

Ik heb nog nooit zo’n strandvakantie gehad, maar het is erg goed bevallen. Ik zeg volgend jaar weer, maar wel in een andere plaats. Ik heb alweer gekeken op de website van Elizawashere en mooie locaties gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *