Afspraak halverwege

Mijn vriendin van de apothekersassistente-opleiding woont altijd al in Brabant. Nu ik het niet meer red om naar haar huis te rijden spreken we meestal halverwege af. Eerst ’s avonds bij een leuk Italiaans restaurant in het centrum van Dordrecht, maar dat wordt sinds de geboorte van ons dochtertje net te laat voor mij. Nu spreken we ’s morgens af, meestal bij Villa Augustus in Dordrecht. Daar hebben ze chocoladetaart en een ruime keuze uit glutenvrije lunchgerechten.

Het was mooi weer, dus we konden lekker in de tuin genieten van het mooie uitzicht in het zonnetje. Mijn vriendin eet al jaren aangepast, dus zo zijn we een mooi koppel met bestellen. Ook kon ik haar nog om adviezen vragen, bv over een aluminiumvrije deodorant. Van een theetje met taart, gingen we over naar een broodje met verse jus en kletsten we tot half twee. Zo was mijn vriendin ruim op tijd thuis om haar kinderen weer van school te halen en kon ik nog een middagdutje doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *