Dierentuin Blijdorp

We hadden het al heel lang in ons hoofd om een keer op donderdag naar de dierentuin te gaan met ons dochtertje, maar door andere afspraken kwam het er steeds niet van. Nu hadden we een datum vastgelegd in de agenda en entreekaarten besteld. Mijn schoonmoeder ging ook mee en die haalden we op bij de randstadrailhalte. We waren er net na de openingstijd en gingen eerst kijken bij de Afrikaanse dieren. Het was overal lekker rustig en ons dochtertje liep lekker rond. Ze wilde haast niet in de buggy zitten. Ze kwam wel af en toe op schoot zitten bij mij in de rolstoel. Dat vind ik erg gezellig en intiem. Na drie uurtjes rondkijken was het weer tijd om naar huis te gaan. We hebben ons voorgenomen om vaker te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *