Rollercoaster

Misschien hebben jullie hem al een aantal keer gehoord op de radio. De eerste keer hoorden mijn vriend en ik hem in de auto en de tweede keer toen we aan het winkelen waren. Beide keren raakte het nummer ons enorm. Eigenlijk blijft dit zo, elke keer als ik het nummer hoor. Mijn leven voelt als de achtbaan met hoogte- en dieptepunt en raast maar verder, niet wetende hoe mijn gezondheid zich verder ontwikkelt. Ik probeer hier weinig bij stil te staan, maar door het nieuws over de stamceltherapie en mijn MRI-uitslag, denk en lees ik weer meer over MS.

Ook word ik mij er steeds meer van bewust hoe anders mijn leven is, dan van leeftijdsgenoten om mij heen. Veel zijn overdag aan het werk of druk met de kinderen, terwijl de ochtend mijn beste moment van de dag is. Hierdoor spreek ik regelmatig af met mijn moeder of oma, maar het liefst zou ik iemand vinden die op dezelfde manier moet leven. Natuurlijk ken ik meer mensen met MS, maar die contacten zijn tot nu toe oppervlakkig.

Hieronder staat de songtekst weergeven:

Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don’t know why
And I will go
To the farthest place on earth I know
I can travel all the road, you see
‘Cause I know you’re there with me

You don’t have to slow me down
‘Cause I will always be around
I will find my way back home
Where magnolia grows, where magnolia grows

But I guess you know
Why I do what I do and where I go
I try to fill that empty space inside
But I can’t do that without you
You’re even with me in my dreams
I see a sail, the seven seas
I will try to find my way
You’re always there tomorrow, you’re always there tomorrow

Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don’t know why
And I will go
To the farthest place on earth I know
I can travel all the road, you see
‘Cause I know you’re there with me
You don’t have to slow me down
‘Cause I will always be around
I will find my way back home
Where magnolia grows, where magnolia grows

Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don’t know why
And I will go
To the farthest place on earth I know
I can travel all the road, you see
‘Cause I know you’re there with me

Here we go
On this roller coaster life we know
I can travel all the road, you see
‘Cause I know you’re there with me
‘Cause I know, oh I know
You’re there with me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *